На Хмельниччині під час ліквідації пожежі у житловому будинку виявлені тіла 2 людей

На Хмельниччині під час ліквідації пожежі у житловому будинку виявлені тіла 2 людей

25.11.14 09:23 0 610
24 листопада о 2:15 на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в смт. Ярмолинці, на вул. Чапаєва 90. Про пожежу до Служби порятунку «101» повідомив квартирант, який з сім’єю винаймав половину житлового будинку.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Ярмолинецького району, які у складі ланки газодимозахисної служби пожежу площею 41 кв. м. локалізували о 2:28, ліквідовано о 2:41. Завдяки оперативним діям вогнеборці запобігли розповсюдженню вогню на сусідні кімнати житлового будинку.

Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіла 2 загиблих людей: 84-річної власниці житлового будинку та її 59-річного сина.

Також вогнем пошкоджені речі домашнього вжитку, меблі та перекриття площею 10 кв. м.

Як з’ясувалося, окрім загиблих власників, під час виникнення пожежі у житловому будинку знаходилась сім’я: чоловік, жінка та їх сини 1-го та 3-х років. Прокинувшись від плачу молодшого хлопчика, батьки почули запах диму, що потрапляв в їх помешкання з сусідніх кімнат. Вони забрали малечу та залишили помешкання через вікно житлового будинку, адже загальний коридор був повністю задимлений.

Ймовірна причина пожежі – необережність при палінні.

ДСНС України звертається до громадян дотримуватись правил пожежної безпеки, адже це збереже життя та майно Вам та оточуючим Вас людям. Запам’ятайте: Ваша безпека у Ваших руках!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: 25 листопада у ПК ...

КОМЕНТАРІ