На Хмельниччині словесна перепалка закінчилася жорстоким грабежем

На Хмельниччині словесна перепалка закінчилася жорстоким грабежем

25.11.14 11:53 0 634
Працівники Волочиського райвідділу міліції оголосили про підозру у вчиненні грабежу 28-річному жителю райцентру, який побив та відібрав гроші та цінні речі у 27-річного чоловіка.

Чоловіки зустрілися близько 10-ї години вечора в одному із розважальних закладів Волочиська. Підозрюваний, який був добряче напідпитку, почав необґрунтовано чіплятися до потерпілого. Мовляв, не подобається йому, як той виглядає. Почалася штурханина, але персоналу і відвідувачам закладу вдалося вгамувати чоловіків. Та на цьому історія не закінчилася.

Дочекавшись моменту, коли залишиться сам на сам зі своєю «жертвою», зловмисник змусив молодого чоловіка піти з ним до гуртожитку, який розташований навпроти бару. Спустившись у підвальне приміщення, подалі від людських очей, грабіжник почав бити потерпілого та вимагати у нього гроші. Оскільки сили виявились нерівними, адже нападник був значно кремезнішим від опонента, останньому не залишалось нічого іншого, як віддати усі гроші, а це близько 400 гривень, та мобільний телефон грабіжнику.

Про те, що сталося, потерпілий одразу ж повідомив до міліції. Під час спілкування з працівниками Волочиського райвідділу міліції підозрюваний спочатку категорично заперечував свою причетність до вчинення злочину. Але численні свідчення очевидців конфлікту між чоловіками говорили про інше. Останнім і найбільш переконливим аргументом став телефон потерпілого, який вилучили у підозрюваного під час обшуку.

Наразі зловмиснику уже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Іранські ядерні переговори ...

КОМЕНТАРІ