Буковинець обікрав свого товариша

Буковинець обікрав свого товариша

25.11.14 09:07 0 684
Завдяки професійним діям працівників Першотравневого райвідділу міліції крадія вдалося знайти. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

До правоохоронців звернувся 24-річний чернівчанин. Заявник розповів, що із його будинку викрадено принтер та два пилососи. Співробітники Першотравневого райвідділу міліції, прибувши на місце злочину, обстежили прибудинкову територію, детально опитали потерпілого та сусідів. З'ясувалося, що до приміщення невідомий проник шляхом розбиття скла вікна, відповідно міліціонери вилучили сліди рук та взуття.

Проведенні заходи та дослідження вилучених речових доказів, зокрема відбитків пальців допомогли встановити особу зловмисника. Ним виявився 20-річний товариш потерпілого. Хлопець родом із села Зарожани Хотинського району, він часто приїжджав у гості до свого товариша. Тож йому було добре відомо, коли господаря не буде вдома.

Нещодавно зловмисник отримав умовне покарання за скоєння крадіжок у Хотинському районі. Нажаль, ані іспитовий строк призначений судом, ані дружба не стали на заваді особистого збагачення парубка. Крадене хлопець продав, а гроші витратив на власні потреби.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють причетність молодика до скоєння аналогічних злочинів на території області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У начальника обласного ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ