Луцьк: відбувся показ фільму «20. Двадцять свідчень про переломний день протистоянь на Майдані»

Луцьк: відбувся показ фільму «20. Двадцять свідчень про переломний день протистоянь на Майдані»

25.11.14 17:07 0 716
У річницю Революції гідності, 21 листопада, у клубі №3 на Драгоманова, 1 відбувся показ фільму «20. Двадцять свідчень про переломний день протистоянь на Майдані».

Громадська ініціатива «Євромайдан SOS» спільно з інтернет-телебаченням Ukrlife.TV й Українською Гельсінською спілкою з прав людини створили повнометражний документальний фільм про події, що відбувалися 20 лютого 2014 року у м.Києві на Майдані та вулиці Інститутській.

Режисер Максим Спасов, оператор-постановник Артем Ніколаєв та шеф-редактор Ukrlife.tv, учасник подій Андрій Метльов спеціально для луцьких глядачів записали відеозвернення, у якому розповіли про стрічку.

Фільм складається з коротких уривків у хронологічній послідовності, що взяті з Інтернету, адже чимало людей знімали те, що відбувалося 20 лютого, на відеопристрої та інформацію розміщували в Інтернет-мережі. Подано у фільмі і двадцять свідчень лікарів медичної служби Майдану, волонтерів, журналістів, безпосередніх учасників бойових дій, а також родичів загиблих.

Після перегляду фільму присутні, не стримуючи сліз, активно обговорювали події, які чорною сторінкою увійшли в історію нашої держави.

Управління культури міської ради ( 723426, 722756 , 720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фильтры для воды с ...
Наступна новина: У всіх соціальних закладах ...

КОМЕНТАРІ