В Луцьку у центральній бібліотеці для дітей розпочала діяльність Мультстудія

В Луцьку у центральній бібліотеці для дітей розпочала діяльність Мультстудія

25.11.14 15:58 0 793
Перше заняття студії відбулося цими вихідними.

Поділитися знаннями в мультиплікації і очолити студію зголосився актор Волинського академічного обласного театру ляльок Леонід Тивонюк.

Діти несміло переступили поріг бібліотеки і з такою ж несміливістю поринули у невідомий ще для них світ дитячої мультиплікації. Перші малюнки про свою сім'ю лягли на чисті аркуші паперу, але згодом вони обов'язково почнуть рухатись і розмовляти.

Присутні на занятті були різного віку - від маленької Варвари, якій лише 5 років, до серйозного одинадцятилітнього Ореста. Але це аж ніяк не заважало їм знайти спільні теми про дитячі мрії і бажання. Година мульттворчості промайнула швидко, але діти встигли багато дізнатись про історію створення перших мультфільмів, спробували заставити рухатись свої малюнки.

Приємно було бачити щасливі очі учасників заходу, серед яких - і діти, що прибули до Луцька зі Сходу України. Саме для них країна “Мультляндія” - це країна, в якій затишно і приємно перебувати.

Студія відкрита і чекає на всіх охочих потрапити в казкову країну "Мультляндія". Контактний телефон у бібліотеці -249072.

Управління культури міської ради ( 723426, 722756 , 720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ