Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька виповнюється 20 років

Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька виповнюється 20 років

25.11.14 16:21 0 866
У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька відбулися урочистості з нагоди 20-річчя з дня створення установи. Привітати колектив з ювілеєм прийшли міський голова Микола Романюк, заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, директор департаменту соціальної політики міської ради Лариса Боярин, директор департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації Оксана Гобод, представники ветеранських та благодійних організацій.

З нагоди свята підопічні терцентру підготували виставку декоративно-прикладного мистецтва, а викладачі Луцької музичної школи №3 організували концерт.

Микола Романюк у вітальному слові акцентував на тому, що роботу працівників терцентру не можна виміряти коштами, адже вони вкладають у свою працю частинку душі і серця, а це - безцінне. “За чотири роки моєї роботи на посаді міського голови, я жодного разу не чув нарікань, що ту когось не так зустріли, обслужили. У цьому велика заслуга й керівника. Щиро дякую вам від себе особисто, від міської ради, від мешканців міста Луцька”. Він побажав, щоб добро і здоров'я поверталися сторицею, і вручив Почесну грамоту колективу територіального центру соціального обслуговування та Подяки працівникам терцентру.

Найщиріші слова вдячності людям, які працюють на благо мешканців міста, висловила Світлана Мишковець і вручила Почесні грамоти та Подяки обласної державної адміністрації. Також були вручені відзнаки департаменту соціальної політики міської ради та департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації.

Директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька Галина Шатецька розповіла, що в установі функціонують перукарня, пральня, швейна майстерня, майстерня з ремонту годинників, кімната дарованих речей, де підопічні безкоштовно забезпечуються гуманітарними одягом, взуттям, допоміжними засобами пересування, засобами особистої гігієни, що надходять як гуманітарна та благодійна допомога. Працює кабінет лікувальної фізкультури з комплексом тренажерів, фізіотерапевтичний кабінет, де можна отримати послуги з ампліпульстерапії, УВЧ-терапії, ультразвукової терапії, електрофорезу, ультрафіолетового опромінення, лазаромагнітотерапії, світлотерапії, електростимуляції та масажу за допомогою автоматизованого масажного крісла.

З перших днів відкриття територіального центру в установі функціонує їдальня, де щоденно гарячими безкоштовними обідами забезпечується до 130 громадян. Відкрито тут і кімнату денного перебування, де підопічні можуть переглянути телепередачі, почитати пресу, книги, які можна взяти у бібліотеці терцентру, поспілкуватись один з одним, позмагатись, граючи у настільні ігри або співаючи у карооке, та й просто відпочити.

Установа має спецавтомобіль, яким надаються послуги з перевезення інвалідам-візочникам та іншим громадянам з обмеженими фізичними можливостями.

Працівники територіального центру постійно працюють над вивченням потреб у соціальних послугах мешканців міста, що дає можливість впроваджувати інноваційні моделі соціальних послуг та удосконалювати систему їх надання.

Чисельність працівників установи складає 130 штатних одиниць. 34 працівники працюють в установі з перших днів її створення, 19 – більше п'ятнадцяти років, що свідчить про те, що у колективі не має випадкових людей, що тут працюють люди із чуйним, щирим і добрим серцем, які вміють вчасно знайти необхідні слова поради та розради, підтримати кожного, хто потребує допомоги.

Галина Шатецька щиро подякувала своєму колективу за працю і побажала усім добра та благополуччя, миру та злагоди рідній Україні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у РВ ФДМУ ...
Наступна новина: Чернігівська область : за ...

КОМЕНТАРІ