В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації 

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації 

25.11.14 11:20 0 955
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, заступники Лариса Соколовська та Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, секретар міської ради Сергій Григоренко.

Володимир Гунчик поінформував про поїздку до столиці, під час якої відбулися робочі зустрічі у Міністерстві соціальної політики, Державній фіскальній службі, Укравтодорі, Держказначействі, Адміністрації Президента.

Серед питань, які були на порядку денному: про засідання робочої групи з питань реалізації державної стратегії регіонального розвитку до 2020 року; про переведення котелень на тверде паливо; погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах області, яка тепер становить понад 9 мільйонів гривень. Проводиться робота щодо вирішення цієї проблеми. Як результат, протягом останнього тижня простежувалася позитивна динаміка на комунальних підприємствах, зокрема, і на Луцькому підприємстві електротранспорту та ДКП “Луцьктепло”. Директор ДКП “Луцьктепло” Олександр Киричук доповідав про погашення заборгованості із зарплати на підприємстві. За його словами, останнім часом її вдалося зменшити в два рази. Він зазначив, що буде докладено зусиль, для виплати боргу із зарплати за жовтень до кінця місяця. Причиною ситуації, що склалася, є зменшення подачі газу, а це спричинило зменшення валового доходу.

На нараді також йшлося про необхідність вирішення питання ротації 1-го територіального батальйону, функціонування Нововолинської шахти №10, перспективи проекту “Волиньбурштин”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ