У Луцьку свободівці взяли участь у вшануванні жертв Голодомору

У Луцьку свободівці взяли участь у вшануванні жертв Голодомору

25.11.14 14:43 0 707
22 листопада 2014 року волинські свободівці разом з громадою міста взяли участь у заходах з вшанування жертв Голодомору, які відбулися у місті Луцьку.

На Театральному майдані в центрі міста зібралися представники духовенства, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськість міста, учнівська та студентська молодь. Вони скорботним ходом пройшли до Замкової площі та поклали квіти на території Хресто-Воздвиженського храму до пам'ятного знаку Християнському милосердю волинян, які рятували від голоду біженців із потерпілих регіонів України.

Біля пам'ятного знаку жертвам політичних репресій відбувся мітинг-реквієм. Священнослужителі відслужили панахиду за померлими від голодоморів. Потому учасники запалили свічки на Замковій площі як символ пам'яти за вбитими геноцидом українців.

Серед присутніх на заходах були народні депутати від ВО "Свобода" Анатолій Вітів, Євген Мельник, перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев, перший заступник голови Волинської облрали Олександр Пирожик, депутати Луцької міськради від ВО "Свобода", очільник Луцької міської організації ВО "Свобода" Микола Федік.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Мешканців Львівщини ...

КОМЕНТАРІ