В Житомирській області сергій Машковський особисто виїхав оглянути постраждалі від негоди населені пункти

В Житомирській області сергій Машковський особисто виїхав оглянути постраждалі від негоди населені пункти

25.11.14 11:52 0 617
Протягом вихідних днів у цілодобовому режимі на Житомирщині працювали бригади, що займаються відновленням електропостачання в населених пунктах області.

Нагадаємо, що під час негоди з 19 на 20 листопада 2014 року масовий порив ліній відбувся через падіння дерев та опор електромереж. Нині в районах працюють 169 бригад (728 працівників) ПАТ «ЕК "Житомиробленерго"», задіяно 237 одиниць спецтехніки.

Станом на 8.00 24 листопада року відновлено електропостачання у 566 населених пунктах із 661. Бригади працюють ще у 95 населених пунктах області, аби в найкоротші терміни відновити електропостачання.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський разом із заступниками у понеділок зранку виїхав оглянути райони, які постраждали від негоди. Керівники області побувають у Володарсько-Волинському, Черняхівському, Червоноармійському та Ємільчинському районах.

Над ліквідацією наслідків негоди працюють ПАТ «ЕК "Житомиробленерго"», управління з реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України в області, обласний центр з гідрометеорології, служба автомобільних доріг в області, державна санітарно-епідеміологічна служба в області, ВАТ «Укртелеком», департаменти цивільного захисту населення, житлово-комунального господарства, охорони здоров'я облдержадміністрації та інші профільні установи.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині триває ...
Наступна новина: На Хмельниччині словесна ...

КОМЕНТАРІ