В Житомирській області вогнеборці врятували на пожежі літню жінку та не допустили знищення її оселі

В Житомирській області вогнеборці врятували на пожежі літню жінку та не допустили знищення її оселі

25.11.14 09:11 0 611
24 листопада о 01:55 на пункт зв’язку 16-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Радомишль надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що знаходиться в с. Леніно. До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка господині помешкання. Жінка почула посеред ночі гучне тріскотіння шиферу. Визирнувши у вікно, вона побачила як палає хлів.

Рятувальники, які прибули до місця виклику з’ясували, що полум’ям повністю охоплено хлів і вогонь уже перекинувся на дах житлового будинку, що розташований впритул. Зі слів сусідів, усередині палаючого житла знаходилася 69-річна господиня. На щастя, для її пошуків не знадобилося багато часу – вона перебувала біля вхідних дверей. Вогнеборці миттєво вивели її на свіже повітря. Жінка була у шоковому стані, але при свідомості. Від допомоги лікарів вона відмовилася.

Завдяки злагодженим діям надзвичайників о 03:50 пожежу було локалізовано, повна ліквідація відбулася о 05:50. Внаслідок події вогнем знищено господарчу будівлю, в якій перебували свійські тварини. Однак вогнеборці не допустили повного знищення помешкання літньої жінки. Полум’я устигло зруйнувати лише дах. Причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюється фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ