В Закарпатській області іршавські правоохоронці профілактують злочинність серед неповнолітніх

В Закарпатській області іршавські правоохоронці профілактують злочинність серед неповнолітніх

25.11.14 15:53 0 690
Питання попередження вчинення підлітками повторних злочинів розглянуто на круглому столі, який відбувся днями в Іршавській РДА.

Участь у ньому взяли й правоохоронці, зокрема начальник служби дільничних Іршавського райвідділу міліції підполковник Ярослав Тодавчич, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей майор Василь Волошиновський.

Василь Волошиновський довів до присутніх, що на даний час в Іршавському райвідділі міліції перебуває на обліку 10 неповнолітніх, серед яких є умовно засуджені за скоєння злочинів, та неповнолітні, яким повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. До речі, їх було запрошено прийняти участь у круглому столі разом із їхніми вчителями.

В основному неповнолітні, які знаходяться на обліку, скоїли крадіжки приватного майна. Правоохоронці постійно працюють над попередженням рецидивної злочинності серед неповнолітніх. При цьому особливої уваги потребує з′ясування всіх можливим причин противоправної поведінки, умов та способу життя, впливу сім′ї на поведінку неповнолітнього.

Заслухали й самих неповнолітніх, які переважно виховуються у неблагополучних сім′ях. Підлітки свої вчинки пояснювали кожний по-своєму. Одні – через недостатній батьківський контроль, інші - через незайнятість та бажання бути нарівні з тими однолітками, які живуть у забезпечених родинах.

Йшлося на засіданні круглого столу про стан взаємодії різних служб району в плані попередження та профілактики рецидивної злочинності серед неповнолітніх, які перебувають на обліку у відділі кримінальної міліції у справах дітей. Учасники зустрічі дійшли до висновку, що до проведення профілактичних заходів із метою попередження противоправної поведінки підлітків необхідно залучати громадські організації.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Десять оперативників ...
Наступна новина: В Луцьку у центральній ...

КОМЕНТАРІ