Закарпаття: на Мукачівщині затримано хулігана,який,хильнувши зайвого,побив вікна та автомобіль своїм сусідам

Закарпаття: на Мукачівщині затримано хулігана,який,хильнувши зайвого,побив вікна та автомобіль своїм сусідам

25.11.14 12:04 0 629
Чоловік перебував у нетверезому стані і поводив себе неадекватно. Став нецензурно лаятися в адресу сусідів. На зауваження припинити свої протиправні дії не реагував. Навпаки, став кидати каміння у вікна сусідів, а далі схопив бетонний блок і почав бити по їх машині…

Потерпілі викликали міліцію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Правоохоронці миттєво втихомирили 33-річного п'яного бешкетника та доставили його до міськвідділу.

Чоловік не став заперечувати своєї провини. Через надмірно вжитий алкоголь з хуліганських проявів він вирішив з”ясувати свої відносини з сусідами. Як наслідок - п”ять побитих вікон та пошкоджений автомобіль... Свій вчинок хуліган пояснити так і не зміг.

Наразі правоохоронці встановлюють суму завданих збитків. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років. Триває досудове рослідування.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області для ...

КОМЕНТАРІ