Андріян Гутник: "Допомога військовим – це наш обов'язок,а не разова акція"

Андріян Гутник: "Допомога військовим – це наш обов'язок,а не разова акція"

25.11.14 14:17 0 747
22 листопада 2014 року з аквапарку "Пляж" було відправлено першу партію гуманітарної допомоги, яку зібрали для добровольчого батальйону "Січ".

"Організація збору речей відбулася завдяки підтримці львів'ян, які активно долучилися для допомоги, адже саме завдяки спільній праці нам вдається збирати усі ці речі. Нашим обов'язком є не тільки пам'ятати наших героїв, але й допомагати їм, оскільки вони виборюють для нас мирне майбутнє. Нині це вкрай складне завдання. Саме тому збір речей продовжать, а завдяки придбаним автівкам відтепер ми маємо можливість систематично передавати нашим хлопцям необхідні речі.

Вже незабаром на Донбас вирушить друге авто, саме тому закликаю усіх небайдужих львів'ян підтримати наших патріотів та бійців. Від кожного з нас залежить майбутнє України", – розповів депутат ВО "Свобода" Андріян Гутник.

Нагадаємо, що ще на початку осені з ініціативи свободівця Андріяна Гутника у аквапарку "Пляж" розпочали збір теплих речей та медикаментів для військових, які перебувають на сході.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області на ...

КОМЕНТАРІ