Чернігівська область : за добу вогнеборці ліквідували 2 пожежі з трагічними наслідками

Чернігівська область : за добу вогнеборці ліквідували 2 пожежі з трагічними наслідками

25.11.14 16:25 0 682
23 листопада о 14:05 до Служби порятунку "101" у Новгород-Сіверському районі надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних будинків у с. Бирине , що за 15 км від райцентру. На місце події оперативно прибув підрозділ 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На час прибуття полум'я повністю охопило будинок, а поривами вітру вогонь по дерев’яним конструкціям швидко поширювся на поруч розташований сарай. О 15:00 пожежу було локалізовано, а о 16:30 остаточно ліквідовано. В ході гасіння пожежі вогнеборці виявили тіла 55-річного чоловіка та його 57-річної сестри. В результаті пожежі знищено господарчу будівлю, покрівлю, перекриття, домашнє майно, пошкоджено стіни.

Цього ж дня о 20:05 у Носівському районі до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Червоні Партизани. За викликом на місце події прибули вогнеборці 17-го Державного пожежно-рятувального посту та місцева пожежна команда. На час прибуття полум’я вирувало в одній з кімнат будівлі. Вогнеборці за 5 хвилин локалізували пожежу, а о 22:05 остаточно ліквідували. У щільно задимленому приміщенні рятувальники виявили тіло 63-річного господаря помешкання. Допомогти чоловіку вже було запізно. Надихавшись небезпечного чаду він загинув.

Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття будинку, пошкоджено стіни.

В ході розслідування причини трагедій в обох випадках встановлено, що до загоряння призвела власна необережність загиблих під час куріння.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області звертаються до населення! Уникайте паління в оселі, ретельно гасіть недопалки, адже це може коштувати життя. Запам’ятайте: Ваша безпека у Ваших руках!

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ