У Рівненській області екскурсія на виробництво

У Рівненській області екскурсія на виробництво

25.11.14 12:01 0 753
На екскурсії у ТОВ«Т-Стиль» побували 21 листопада слухачки Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, котрі опановують професію кравця. Підприємство, яке було засноване у 2008 році на базі Рівненського льонокомбінату нині виготовляє та реалізує тканини різних видів, а також шиє з них одяг

Екскурсантам показали цехи з високопродуктивними круглов'язальними машинами, лініями для фарбування, сушіння, ворсування та пакування тканини. Звичайно, найбільш зацікавлено слухачки ознайомлювалися із швейним виробництвом. Тут встановлено понад 80 одиниць швейного обладнання від компаній "Juki" та "Rimoldi”, на якому у дві зміни працює 18 бригад. Окремо функціонує закрійний цех. Чимало запитань щодо організації виробництва, режиму роботи, оплати праці, соціальних гарантій поставили начальнику швейного виробництва Наталії Власюк майбутні кравчині. Адже вони предметно цікавляться можливими місцями виробничої практики та майбутнього працевлаштування.

Майстри виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Оксана Мирончук та Поліна Долганська звертали увагу слухачок на особливості обладнання, практичні вміння, які потрібно здобути, щоб працювати на ньому.

Ознайомлення з умовами реального виробництва сприятиме підвищенню мотивації до навчання, усвідомленому вибору шляху професійного розвитку та майбутнього місця праці.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ