На Тернопіллі на потреби армії мешканці Кременеччини сплатили майже 900 тисяч гривень

На Тернопіллі на потреби армії мешканці Кременеччини сплатили майже 900 тисяч гривень

25.11.14 09:48 0 725
Майже 900 тисяч військового збору сплатили жителі Кременецького району до бюджету, починаючи з 3 серпня 2014 року, відколи законодавством встановлено військовий збір. Зокрема, у жовтні цього року до бюджету району надійшло 234,3 тисяч гривень військового збору.

Про це повідомив начальник Кременецької ОДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області Ярослав Міщук, інформує Кременецька ОДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області.

Слід нагадати, що об'єктом оподаткування військовим збором є доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв'язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами; виграшу в державну та недержавну грошову лотерею; виграшу гравця (учасника), отриманого від організатора азартної гри. Ставка збору становить 1,5 відсотка від об'єкта оподаткування.

Порядок нарахування, утримання та сплати (перерахування) збору до бюджету здійснюється у порядку, встановленому статтею 168 Податкового кодексу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Sinoptik: Погода в ...
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ