Тернопільські міліціонери затримали зловмисника,який викрав гроші,зібрані для бійців АТО

Тернопільські міліціонери затримали зловмисника,який викрав гроші,зібрані для бійців АТО

25.11.14 17:05 0 627
За скоєння крадіжки співробітники Кременецького райвідділу внутрішніх справ затримали 20-річного жителя райцентру. Юнак викрав з навчального закладу гроші, які школярі збирали на підтримку бійців в зоні АТО.

Як повідомив заступник начальника Кременецького райвідділу міліції Володимир Козубський, підозрюваний вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. За майнові злочини відбував покарання у місцях позбавлення волі. Однак як тільки звільнився з в'язниці, одразу взявся за протиправне.

Цього разу об'єктом злодіяння обрав навчальний заклад в Кременці. До школи зловмисник навідався вночі. До приміщення проник, відтиснувши віконну раму.

Одразу подався до учительської. Замкнені двері не спинили непроханого гостя. Вибивши їх, зайшов досередини. Обнишпорив всі шухляди учительської та, не знайшовши нічого цінного, подався за наживою до кабінету заступника директора школи.

Там увагу злодія привернув сейф. Обнишпорив усі шафи та шухляди і знайшов ключі від металевого сховку. У сейфі було майже дві з половиною тисячі гривень, які школярі назбирали бійцям на передову. Злодій забрав усі гроші зі скриньки пожертв та утік з місця злочину. Готівку крадій швидко витратив на власні потреби.

Надалі чинити протиправне зловмиснику завадили правоохоронці. Працівники міліції оперативно розшукали злодія.

Відкрито кримінальне провадження. 20-річному юнакові інкримінують статтю 185 Кримінального кодексу – крадіжка. Як міру запобіжного заходу йому обрано арешт. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного й до інших подібних злочинів. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фильтры для воды с ...

КОМЕНТАРІ