В Чернівецькій області рятувальники навчали правилам безпеки вихованців дитячого садочку

В Чернівецькій області рятувальники навчали правилам безпеки вихованців дитячого садочку

26.11.14 10:32 0 662
Працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області проводять різноманітні профілактичні заходи, під час яких здійснюється активна роз’яснювальна роботі із дітьми різних вікових категорій. Так, 24 листопада рятувальники завітали в гості до вихованців дошкільного навчального закладу № 36, який знаходиться в у Чернівцях по вул. Гулака-Артемовського.

На початку зустрічі, працівники Управління в ігровій формі нагадали малечі про правила безпеки та про те, що їх потрібно дотримуватися повсякденно. Для того, щоб краще закріпити набуті під час зустрічі знання, з дітьми було проведено вікторину, в ході якої рятувальники задавали діткам запитання, на які отримали цікаві та достатньо кваліфіковані відповіді. «Така профілактична робота, яка проводиться систематично, дає хороший результат. Діти знають як поводитися під час пожежі, куди телефонувати у разі її виникнення чи якоїсь іншої надзвичайної події. Ці знання обов’язково знадобляться їм в майбутньому» – зазначила вихователька ДНЗ № 36 Олена. Окрім цього, організатори заходу показали дітям навчальні мультфільми.

Наостанок співробітники Управління ДСНС України у Чернівецькій області зробили дітям приємну несподіванку. Всі дітлахи змогли приміряти справжній бойовий одяг рятувальників, в якому ліквідовуються пожежі та інші надзвичайні події. Дитяча радість та щира посмішка стала показником того, що захід, окрім корисних знань, приніс дітям радість та чимало позитивних емоцій.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ