Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували 4 пожежі

26.11.14 12:55 0 713
Минулої доби у Чернівецькій області виникло 4 пожежі, 2 з яких сталися в обласному центрі. Так, по вул. Московській у Чернівцях горіла літня кухня місцевої мешканки 1933 року народження. Пожежу помітили мешканці сусідніх будинків вже тоді, коли вогонь поширився по всій літній кухні і охопив площу 80 кв.м.. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 3 обласного центру відразу виїхали за місцем виклику. Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого розповсюдження вогню, оскільки поруч знаходився житловий будинок. Бійці ДСНС за короткий проміжок часу локалізували пожежу, не допустивши поширення полум’я. В подальшому небезпека була ліквідована. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Завдяки діям пожежно-рятувальних підрозділів від знищення вдалося врятувати житловий будинок.

Ще одна пожежа в Чернівцях виникла по вул. Чернишевського. Вогнем був охоплений легковий автомобіль «Опель». Загорання сталося в багажному відсіку під час руху автомобіля. Чоловік намагався сам ліквідувати пожежу за допомогою підручних засобів та вогнегасника, проте зрозумів, що самотужки йому не впоратися і зателефонував на спецлінію 101. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру, які прибули за місцем виклику, оперативно ліквідували пожежу. Вогнем знищено салон автомобіля.

Всього минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 4 пожежі, в ході яких зберегли від знищення 3 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чугунные батареи ...

КОМЕНТАРІ