В Луцьку микола Романюк нагородив Почесною грамотою генерал-лейтенанта Аркадія Яворського

В Луцьку микола Романюк нагородив Почесною грамотою генерал-лейтенанта Аркадія Яворського

26.11.14 13:44 0 709
Cьогодні на оперативній нараді міський голова Микола Романюк нагородив Почесною грамотою генерал-лейтенанта у відставці, ветерана Державної прикордонної служби України, голову Ради організації ветеранів Державної прикордонної служби України Волинської області Яворського Аркадія Семеновича за багаторічне служіння народу України, патріотичне виховання молоді, вагомий особистий внесок у забезпечення суверенітету і територіальної цілісності Української держави, а також з нагоди особистого ювілею.

Микола Романюк відзначив, що ця людина розпочинала писати новітню історію Незалежної України. Він був першим командиром Луцького прикордонного загону, в числі перших приймав присягу на вірність України. Він створював прикордонний загін та інфраструктуру на кордонах з Польщею і Білоруссю. Він і тепер всіляко допомагає прикордонникам.

Міський голова щиро подякував Аркадію Яворському за громадянську позицію, сумлінне виконання військового обов'язку, побажав щастя, здоров'я, усіляких гараздів.

Аркадій Яворський подякував міському голові, його заступникам за підтримку у матеріальному забезпеченні прикордонного загону, за сприяння у наданні житла прикордонникам. Усім побажав мирного неба та Європейського майбутнього Україні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ