У Волинській області громада Турійщини збирає кошти для бійців АТО

У Волинській області громада Турійщини збирає кошти для бійців АТО

26.11.14 08:05 0 639
Третій рік поспіль на Турійщині проводять благодійний захід, у рамках котрого збирають кошти на реалізацію важливих для тамтешньої громади соціальних проектів. Цьогоріч доброчинний вечір влаштовують, аби підтримати бійців АТО. Організатори обіцяють придбати хлопцям теплий зимовий одяг. У рамках акції відбудеться кілька заходів, зокрема – благодійна лотерея та аукціон.

- Нині чимало свідомих українців намагаються допомогти тим, хто перебуває в зоні АТО й ціною власного життя боронить цілісність держави, її майбутнє й безпеку цілого народу, – підкреслив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. – Жителі Турійського краю вносять свою лепту в таку справу. І цього не можна не відзначити. Дуже важливо в такий непростий для держави час не опускати руки, а навпаки консолідувати зусилля. Окрім того, хочу подякувати і організаторам, і усім небайдужим мешканцям краю адже, аби спорядити воїнів, тутешня громада вже зібрала мільйон гривень.

Варто зауважити, що від початку оголошення АТО 267 осіб було мобілізовано з території Турійського р-ну.

- Переконана, що можна позбутися багатьох проблем, коли люди активно долучаються до вирішення проблем. Бо тоді громадам активно допомагає влада. Саме такий тандем дає найліпший результат, – наголосила Ольга Черен, голова Турійської районної ради. – Провівши благодійний аукціон вперше, ми відремонтували приміщення дитячої музичної школи, удруге – частину дитячого відділення у Центральній районній лікарні. Тепер же, коли питання номер один – війна, збираємо кошти для наших хлопців. Тим паче, що з бойовим духом у них все нормально, вони – патріоти своєї держави. Одначе в розмовах просять допомогти з теплим одягом. Так і буде.

Цьогоріч до благодійного вечора долучилися керівники сільгосппідприємств краю, представники бізнесу, депутати місцевих рад, а також сільські голови.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ