В Луцьку тривають роботи з реконструкції приміщення ДНЗ № 25

В Луцьку тривають роботи з реконструкції приміщення ДНЗ № 25

26.11.14 11:59 0 703
З метою створення додаткових місць у дошкільних закладах виведено управління пенсійного фонду України у м. Луцьку з приміщення з ДНЗ № 25 за адресою вул. Чехова, 4, що дозволить відкрити ще 4 вікові групи на 100 місць. Свого часу частину приміщення займало управління пенсійного фонду України у м. Луцьку. міський голова Микола Романюк провів виїзну нараду щодо реконструкції приміщення цього дошкільного навчального закладу. Участь у ній взяли представники структурних підрозділів міської ради, будівельники.

Директор ТзОВ “Житлобуд-2” Леонід Стефанович, працівники якого виконують будівельні роботи, розповів про деталі реконструкції приміщення дитячого садка, яке свого часу було переплановане. Він зауважив, що тут зроблять повну реконструкцію. Буде вкладено нову бруківку площею 1100 метрів квадратних, озеленення території, встановлено ігрові павільйони. Проводитимуться роботи з утеплення фасаду. Він наголосив, що буде замінено всі вікна та двері. За його словами, уже зроблена сучасна покрівля. Якщо все буде добре, то у травні-червні 2015 року буде завершено роботи. Буде реконструйовано і мережі.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що продовжуються роботи із забезпечення місцями у дитячих садках маленьких лучан. Після завершення реконструкції у цьому садочку додатково буде створено 100 місць. Це буде гарний та сучасний дитячий садочок. Микола Романюк зауважив, що тут буде проведено цілий комплекс заходів. Усі роботи проводяться згідно сучасних стандартів із використанням новітніх технологій. Для дітей буде створено комфортні умови для навчання і виховання.

“Вартість робіт становить більше шести мільйонів гривень. Цьогоріч з міського бюджету було виділено 500 тисяч гривень на будівельні роботи. Їх проводитимуть й узимку. Досягнуто попередніх домовленостей з Леонідом Стефановичем про завершення робіт до 1 червня 2015 року, коли відзначають Міжнародний день захисту дітей”, - розповів міський голова.

Також Микола Романюк акцентував, що завершується розробка документації на проведення реконструкції приміщення колишнього дошкільного навчального закладу на вул. Декабристів, 23. У цьому ДНЗ можна буде створити близько 120 додаткових місць для виховання та навчання юних лучан. На жаль, за його словами, уже немає колишніх приміщень дитячих садків, які можна було повернути і використовувати за призначенням. Інші ж приміщення перебувають у приватній власності і повернути їх не вдасться.

Потому присутні оглянули приміщення дитячого садка та ознайомилися з ходом будівельних робіт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гель лак «Kodi Professional»
Наступна новина: У Львівській опері ...

КОМЕНТАРІ