В Луцьку виїзна нарада з питань благоустрою та облаштування річки Сапалаївка

В Луцьку виїзна нарада з питань благоустрою та облаштування річки Сапалаївка

26.11.14 16:04 0 705
У місті Луцьку відбулася виїзна нарада з питань благоустрою та облаштування річки Сапалаївка у центральній частині міста за участю інвесторів, керівників комунальних підприємств, організацій, навчальних закладів, які виконували роботи з благоустрою, підприємств, розміщених на схилах річки, представники колективів Волинської обласної станції переливання крові, Волинської обласної санітарно-епідеміологічної станції, коледжу технологій, Луцької дитячої залізниці, підприємства «Майтім», ЛКАП “Луцькспецкомунтранс”.

Представник інвестора (підприємця Андрія Покровського) Костянтин Дубік розповів, що на часі реалізація III черги проекту благоустрою. В наступному році будуть виконані великі обсяги робіт із будівництва підпірної стінки вздовж буд. 49а на пр. Волі, побудовані пішохідні та велосипедні доріжки понад річкою, роледром, приміщення для прокату інвентарю. Зараз майстри прокладають бруківку на пішохідних доріжках, будують роледром, велодоріжки. Планується будівництво бетонного скейтпарку, вартістю близько одного мільйона гривень.

Міський голова Микола Романюк подякував підприємцям, особливо Андрію Покровському, за допомогу у здійсненні благоустрою, адже тут раніше був необлаштований берег, поломаний міст, зруйновані сходи, багато сміття. «Саме завдяки соціально відповідальному бізнесу вдалося повністю відновити береги річки Сапалаївки у цьому районі та здійснити благоустрій від вул. Потапова до вул. Ніла Хасевича», – сказав міський голова.

Микола Романюк оглянув набережну і дав доручення продовжити роботи з благоустрою та облаштування річки Сапалаївка у 2015 році. ЛКАП “Луцькспецкомунтранс” доручено викошувати схили берегів від самосіву та трави. КП “Луцькводоканал” провести обстеження берегів щодо виявлення несанкціонованих викидів у русло річки каналізаційних стоків. Він також зазначив, що буде продовжена розчистка річки аж до Теремнівських ставків. Велика увага буде приділятися благоустрою прибережної смуги у районі парку 900-річчя міста Луцька.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Житомирщина: по області ...

КОМЕНТАРІ