В Луцьку підростає гідний резерв юних тенісистів

В Луцьку підростає гідний резерв юних тенісистів

26.11.14 14:08 0 832
З 19 по 23 листопада цього року в Львові три команди Луцької ДЮСШ № 2 брали участь у командному Чемпіонаті України з тенісу настільного серед дітей 2003 р.н. та молодших (дитяча ліга). На змаганнях разом з нашими спортсменами боротьбу за нагороду вели команди з Києва, Одеси, Херсона, Дніпропетровська, Харкова, Івано-Франківська, Житомира, Черкас та інших міст України.

За першу команду нашого міста виступали Валентин Юнчик (2003 р.н., І розряд) та Роман Смолін (2003 р.н., ІІ розряд), за другу – Денис Панчук (2005 р.н., І юнацький розряд) та Даниїл Папірник (2005 р.н., І юнацький розряд). За команду дівчаток грали: Олександра Кубай (2004 р.н., І юнацький розряд) та Софія Вітюк (2004 р.н., І юнацький розряд).

Юні луцькі тенісисти ДЮСШ № 2 прагнули підтримати переможний успіх своїх старших товаришів, які тиждень потому перемогли у командному Чемпіонаті України з тенісу настільного серед юнаків 2001 р.н. і молодших. Спортсмени нашої першої команди (Валентин Юрчик та Роман Смолін) успішно провели свої матчі і стали найсильнішими серед 21 команди з України.

Учасники другої команди (Денис Панчук і Даниїл Папірник), які були наймолодшими на змаганнях, теж гідно протистояли своїм суперникам. Проте у підсумку зайняли дев'яте місце.

Дівчаткам трішки забракло змагального досвіду, і вони посіли лише десяте місце серед 11 команд.

Аналізуючи підсумки виступів наших юних спортсменів, можна констатувати, що у Луцьку завдяки колективу досвідчених тренерів-викладачів ДЮСШ № 2 Луцької міської ради: Євгену Демчуку, Назару Грициєнко, Володимиру Маженкову, Олександру Кобернику, за сприяння та підтримки директора позашкільної установи Валерія Панчука, підростає гідна тенісна зміна. Завдяки належним умовам, методично якісними навчально-тренувальними заняттями, спільній роботі тренерів та батьків, навіть в ці нелегкі часи у фінансовому плані, юні спортсмени показують хороші результати і з кожними змаганнями досягають високих результатів на змаганнях різного рівня, поступово закріплюючись на передових позиціях в змаганнях з тенісу настільного серед дітей в Україні.

Вітаємо юних спортсменів відділення тенісу настільного ДЮСШ № 2 і їх тренерів з успіхом на командному Чемпіонаті України і бажаємо нових успіхів в подальшій роботі і на змаганнях. Так тримати !

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: місцеві ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ