В Луцьку перший заступник міського голови Святослав Кравчук про посилення виконавської дисципліни

В Луцьку перший заступник міського голови Святослав Кравчук про посилення виконавської дисципліни

26.11.14 17:08 0 644
Під час шньої оперативної наради перший заступник міського голови Святослав Кравчук наголосив на виконавській дисципліні. Він зауважив, що є ряд доручень, яким по кілька років, однак, їх не виконують. Зокрема, він звернув увагу на доручення міськвідділу ДАІ щодо заборони руху транспортних засобів вулицею Лесі Українки. Проте, й нині на вулиці їздять та паркуються автомобілі.

Було доручення й щодо дотримання благоуструю будівельними підприємствами. Він зауважив, що на будовах досі нема біотуалетів, автомобілі вивозять болото на дорогу. Лад у цьому питанні так і не навели.

Звернув увагу Святослав Кравчук увагу керівників ЖКП на те, що вони повинні бути господарями на своїй території. За його словами, старий кіоск на вулиці Гордіюк біля Північного ринку стоїть і досі, а його ніхто не забирає.

Акцентував й на будівництві на проспекті Волі, 17. Святослав Кравчук зауважив, що там будова виходить на доріджку. За його словами, це не нормально, має бути контроль, щоб потім люди не бігли у міськраду і не скаржилися.

Перший заступник міського голови звернув увагу й на інші недопрацювання.

Святослав Кравчук наголосив, що треба зробити комфортні умови для проживання лучан.

У свою чергу, міський голова Микола Романюк звернув увагу на питання впорядкування збору побутових відходів у приватному секторі міста Луцька. За його словами, “Луцькспецкомунтранс” продає людям індивідуальні контейнери на виплату на три роки. Вартість одного 360 гривень. Проте, люди не хочуть їх брати. Краще викидати сміття на вулиці, щоб його розносили собаки.

Він зауважив, що у інших містах це питання уже давно вирішене.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Житомирі обговорили ...

КОМЕНТАРІ