Співробітники УБОЗу Волині "спалили" на корупції голову сільради,який щедро роздавав землю своїм родичам

Співробітники УБОЗу Волині "спалили" на корупції голову сільради,який щедро роздавав землю своїм родичам

26.11.14 08:28 0 675
Ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, житлових будівель і споруд отримали матів і дружина посадовця.

Голова сільської ради Турійського району, будучи посадовою особою органу місцевого самоврядування, допустив у своїй діяльності порушення антикорупційного законодавства. Відтак співробітники УБОЗ УМВС України у Волинській області склали на посадовця адмінпротокол.

Посадовець, використовуючи надані йому службові повноваження та пов'язані з цим можливості, будучи ознайомленим із вимогами антикорупційного законодавства, посприяв у надані дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, житлових будівель і споруд своїй матері та дружині. Згодом під час проведення сесії сільської ради затвердив проекти землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок.

Відповідно своїми діями посадовець порушив вимоги ч. 1 ст. 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та вчинив адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали адміністративної справи відносно селищного голови направлено на розгляд до суду.

До уваги громадян! Із питань виявлення фактів кримінальної та адміністративної корупції звертайтеся до УБОЗ УМВС за телефоном 25-40-69 (цілодобово).

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинність МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УБОЗ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові безробітна ...

КОМЕНТАРІ