Житомирщина: по області залишаються відключеними від електропостачання 40 населених пунктів,відновлювальні роботи тривають

Житомирщина: по області залишаються відключеними від електропостачання 40 населених пунктів,відновлювальні роботи тривають

26.11.14 16:07 0 716
З 20 по 25 листопада вже вдалося відновити електропостачання у 604 населених пунктах області, що постраждали через несприятливі погодні умови минулого тижня, а саме: ожеледь через дощ та мороз, і як наслідок – обледеніння на деревах та дротах електромереж, пошкодження і руйнування окремих об’єктів електромереж. До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня залучено 132 бригади ЕК «Житомиробленерго» та понад 500 фахівців, в тому числі і рятувальники підрозділів Управління ДСНС в області.

Станом на 13:00 25 листопада на території області залишаються відключеними від електропостачання ще 40 населених пунктів, 5 повітряних ліній по 10 кВ та 83 трансформаторні підстанції.

Зокрема, у Баранівському, Олевському та Червоноармійському районах відключено від електропостачання по 1 населеному пункту, Володарсько-Волинському – 12, Ємільчинському – 23, Черняхівському – 2.

Упродовж останньої доби рятувальниками надано допомогу по зрізанню аварійних дерев, очищенню повітряних ліній електропередач від гілля у населених пунктах Ємільчинського, Червоноармійського та Володарсько-Волинського районів області.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку виїзна нарада з ...
Наступна новина: На Тернопіллі норвезькі ...

КОМЕНТАРІ