В Закарпатській області до Дня прокуратури,за традицією – турнір з міні-футболу               

В Закарпатській області до Дня прокуратури,за традицією – турнір з міні-футболу            

26.11.14 13:22 0 703
Вже за доброю традицією, в рамках запланованих до Дня працівників прокуратури України заходів відбувся товариський матч з міні-футболу між командами прокуратури Закарпатської області.

Усі учасники змагань продемонстрували високий рівень футбольної майстерності, та у напруженій боротьбі показали цікаву та змістовну гру.

За територіальним принципом у турнірі із міні-футболу було сформовано 5 команд: збірні «Тячева», «Берегова», «Мукачева», «Ужгорода», «Апарату» обласної прокуратури та команда військової прокуратури, яка до речі, взяла участь у змаганні вперше.

Відкриваючи турнір, виконуючий обов’язки прокурора області Роман Балита, привітав працівників прокуратури з професійним святом, яке відзначатиметься 1 грудня, й від душі побажав своїм колегам та їхнім сім’ям здоров’я, благополуччя, добробуту, оптимізму й плідної роботи в ім’я України. «Ваше вміння стояти пліч-о-пліч, мати спільні інтереси і захоплення футбольною грою підкорюють», - зауважив Роман Іванович.

Після проведення першого етапу ігор, у фінальному змаганні за третє та четверте місця боролись команди військової прокуратури та Берегова, в якому з рахунком 1:3 перемогла збірна команда «Берегове», які відтак отримали «бронзу».

За «золото» змагались команда «Апарату» прокуратури області та минулорічні чемпіони – команда «Мукачево». Після напруженої гри футбольна фортуна таки стала на бік команди «Апарату», які з рахунком 5:0 вибороли жадану перемогу.

Переможці та призери були нагороджені кубками, грамотами та медалями.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі жага до ...
Наступна новина: Луцькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ