Закарпаття серед лідерів із видачі земельних ділянок учасникам АТО

Закарпаття серед лідерів із видачі земельних ділянок учасникам АТО

26.11.14 08:01 0 652
Закарпаття серед лідерів із видачі земельних ділянок учасникам АТО

Як повідомляє „Економічна правда” з посиланням на прес-службу Державного агентства земельних ресурсів, Закарпаття – серед лідерів із видачі земельних ділянок учасникам АТО.

Всього в області зареєстровано 591 заяву від закарпатських учасників бойових дій на сході України, по 293 з яких вже прийнято рішення щодо видачі земельних ділянок. Інші заяви знаходяться на розгляді і вже найближчим часом по них буде прийнято позитивне рішення.

Голова облдержадміністрації Василь Губаль тримає це питання на контролі. У координації в цій справі також залучений Комітет допомоги солдатським матерям, дружинам і учасникам антитерористичної операції при облдержадміністрації.

Надання у власність земельних ділянок здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу, за умови, що учасник бойових дій не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки та надав у відповідний територіальний орган Держземагентства заяву та документ, що посвідчує його участь в антитерористичній операції.

Управління інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: над ...
Наступна новина: Житомирські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ