Хмельниччина: реалізація Проекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток орієнтований на громаду»

Хмельниччина: реалізація Проекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток орієнтований на громаду»

26.11.14 08:49 0 655
На Хмельниччині розпочато реалізацію третьої фази Проекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». У семи із восьми районів-учасників, а саме: у Новоушицькому, Ізяславському, Білогірському, Старосинявському, Чемеровецькому, Волочиському та Віньковецькому районах відбулися вступні практичні семінари, на яких було представлено умови партнерства в рамках третьої фази Проекту та підписано трьохсторонні угоди про партнерство.

Участь у практичних семінарах взяли керівники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та представники громадських організацій районів.

Про результати впровадження І та ІІ фаз Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», а саме реалізацію 100 мікропроектів громад, доповіли представники Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації: Юрій Драч – директор, Марія Хоменко – заступник директора, координатор Проекту від обласної державної адміністрації, Ірина Дідух – начальник управління економічного розвитку, Оксана Чайковська – заступник начальника управління економічного розвитку.

Учасники заходів відзначили ефективність впровадження реалізованих проектів для вирішення соціальних проблем населених пунктів районів.

Координатори Хмельницького обласного ресурсного центру громад Проекту Ігор Клепач та В'ячеслав Третяк ознайомили присутніх з умовами участі у третій фазі Проекту та заповненням форми заявки. Вони надали рекомендації сільським і селищним головам щодо втілення плану впровадження і поширення набутого досвіду. Кожен із присутніх на заході керівників місцевого самоврядування отримав бланк заявки для участі у конкурсному відборі.

Протягом двох тижнів від дати проведення вступного районного семінару громади сільських та селищних рад району можуть подати заявки для конкурсного відбору, який визначить 4 сільські (селищні) ради в кожному із районів для подальшої співпраці.

Ще один семінар має відбутися у Шепетівському районі 27 листопада 2014 року.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ