Хмельниччина: керівники позашкільних навчальних закладів області отримали  новий поштовх до творчості

Хмельниччина: керівники позашкільних навчальних закладів області отримали новий поштовх до творчості

26.11.14 11:45 0 692
Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді (директор Гончарук Г.М.) як координатор позашкілля Хмельниччини з науково-технічного та художньо-естетичного напрямів провів семінар для директорів позашкільних навчальних закладів. Зібрання на тему «Забезпечення гармонійного поєднання інтересів особистості, суспільства, держави у питаннях творчого та інтелектуального розвитку дітей і молоді засобами позашкільної освіти» відбулося на базі позашкільного закладу Грицівська школа сприяння здоров'ю (директор Шампаніна П.С.) Шепетівського району.

Семінар був потужний, ефективний, насичений. В роботі семінару взяли участь Фасоля О.І. – директор Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації, Грабельнікова Н.М. – начальник управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації, Ленчук Н.О. – секретар Грицівської селищної ради.

На семінар прибули директори з усіх районів та міст області. Дирекцією Грицівської школи сприяння здоров'ю було зроблено грунтовний аналіз роботи всіх її напрямів: спортивно-оздоровчого, інформаційно-методичного, художньо-естетичного, туристично-краєзнавчого, науково-технічного, еколого-натуралістичного та науково-дослідницького. Заклад є дійсним членом Європейської та національної мережі шкіл сприяння здоров'ю, інформаційно-освітнім центром з розвитку Національної мережі сприяння здоров'ю в Шепетівському районі.

В ході роботи семінару учасникам було продемонстровано ряд майстер-класів різними техніками виконання:

– «Флора України в техніці канзаші»

– «Польова ромашка набивною голкою»

– «Абстракція соломкою».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині триває ...
Наступна новина: В Закарпатській області під ...

КОМЕНТАРІ