На Хмельниччині пиятика в сім'ї призводить до трагічних наслідків

На Хмельниччині пиятика в сім'ї призводить до трагічних наслідків

26.11.14 08:36 0 649
Розпиття спиртних напоїв у сімейному колі нерідко призводить до неприємних, а часом і трагічних наслідків. Так, з проміжком у два дні на Хмельниччині було скоєно два тяжкі злочини. Під впливом алкоголю у Віньковецькому районі жінка ледь не позбавила життя чоловіка, а на Деражнянщині чоловік убив свою дружину.

Близько 9-ї години вечора до чергової частини Віньковецького РВ УМВС України в Хмельницькій області надійшло повідомлення від чергового лікаря приймального відділення центральної районної лікарні, який повідомив про те, що до них каретою швидкої допомоги з власного будинку доставлено 39-річного жителя одного із сіл району з тілесними ушкодженнями черевної порожнини.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Правоохоронці встановили, що кількома годинами раніше під час спільного розпивання спиртних напоїв між потерпілим та його дружиною виникла суперечка. Чоловік почав лаятися та простягати руки до благовірної та дітей. Тоді жінка в пориві гніву схопила кухонного ножа та вдарила ним чоловіка у живіт.

Зрозумівши, що накоїла, вона одразу ж викликала «швидку». Лікарі діагностували у потерпілого проникаючу колото-різану рану черевної порожнини з пошкодження тонкого кишечника. Чоловік наразі перебуває у Віньковецькій центральній районній лікарні у досить важкому стані.

Дружина потерпілого повністю визнає свою вину та розкаюється у скоєному. Стосовно неї відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Суд обрав підозрюваній міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

А двома днями пізніше у сусідньому Деражнянському районі ситуація повторилась. Близько 8-ї години вечора під час спільного розпиття алкоголю між 50-річним чоловіком та його дружиною-одноліткою виник конфлікт, в ході якого чоловік схопив зі столу кухонного ножа та вдарив жінку у груди. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Працівники Деражнянського райвідділу міліції, які виїхали на місце злочину, підозрюваного затримали, наразі чоловік перебуває під вартою. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Держохоронці Закарпаття ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ