На Буковині єпархія УПЦ КП закликала УПЦ МП до об’єднання

На Буковині єпархія УПЦ КП закликала УПЦ МП до об’єднання

26.11.14 14:15 0 597
Чернівецько-Буковинська єпархія УПЦ КП на зборах духовенства затвердила звернення до Чернівецької єпархії УПЦ МП із закликом до об'єднання у непрості для України часи.

Про це повідомляє сайт Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ КП.

Помісна Українська Церква – це шанс зберегти країну від агресора, показати всьому світові християнську єдність народу, йдеться у зверненні.

« настав критичний час, коли з об’єднанням нації, єднанням усіх жителів України не можна більше зволікати, бо лише єдність приведе нас до перемоги над ворогом як тілесним так і духовним. І саме утворення єдиної помісної Православної церкви може виправити історичну неправду та, пробудивши одностайність українського народу, неабияк похитнути основи імперських зазіхань з боку агресора Росії. Цю одностайність ми з Вами вимолюємо у Господа Бога щодня на Богослужінні. Тому ми, духовенство та віряни, звертаємось до Вас із закликом розпочати конструктивний процес утворення в Україні єдиної помісної Православної церкви… Україні потрібні мир, злагода, взаєморозуміння, братолюбство та духовний стрижень нації – єдина Українська помісна Православна церква», – йдеться у зверненні.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ