У Львові оголосили міжнародний відбір ідей для вшанування пам'яти героїв Небесної сотні

У Львові оголосили міжнародний відбір ідей для вшанування пам'яти героїв Небесної сотні

26.11.14 11:01 0 683
У Львові оголосили міжнародний відбір ідей та концепцій для вшанування пам'яти героїв Майдану. Від 25 листопада 2014 року до 2 лютого 2015 року всі охочі зможуть надіслати свої ідеї та концепції на подальший конкурс. Про це 25 листопада 2014 року повідомив координатор львівського Евромайдану свободівець Василь Молдован.

Як повідомив свободівець, ще 26 лютого 2014 року він офіційно зареєстрував звернення до ЛМР з проханням провесті відбір ідей зі вшанування героїв Майдану. Процес публічного формування оргкомітету з відбору проєктів завершився нещодавно, а на минулому засіданні було ухвалено спільне рішення щодо формату такого відбору.

"Жодних обмежень щодо концепції немає: простір, інституції, об'єкти, зокрема ландшафтні, монументальні, містобудівні тощо. Самі ж проєкти ухвалюватимуть в обсязі до 2 аркушів формату А4 та можуть містити текстовий опис або текстово-графічне представлення. Від до 2 лютого 2015 року включно всі охочі зможуть надіслати свої ідеї та концепції на конкурс. Після закінчення ухвалення проєктів, 20 лютого 2015 року, в одному із виставкових залів Львова відбудеться представлення всіх отриманих проєктів та ідей широкій громадськості, їх подальше обговорення, а також по мірі надходжень проєктів їх оприлюднюватимуть на сайті ЛМР та у відповідних спільнотах у соцмережах", – повідомив Василь Молдован.

Надсилати проєкти можна на:

- електронну адресу – lvivns@gmail.com

- поштову адресу – 79008, пл, Ринок, 1 ( з приміткою "каб 447. Відбір")

- подати – до каб. 447, Львівська міська рада ( пл. Ринок, 1).

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На конференції у Львові ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ