У Львові мешканці підозрюють забудовника у зруйнуванні дитячого майданчика

У Львові мешканці підозрюють забудовника у зруйнуванні дитячого майданчика

26.11.14 17:11 0 638
25 листопада 2014 року невідомі зруйнували елементи дитячого майданчика, встановленого мешканцями будинку № 34, що на вул. Кондукторській – повідомив депутат Львівської міської ради свободівець Святослав Макітра.

22 листопада цього року мешканці будинку № 34, що на вулиці Кондукторській, встановили елементи огородження дитячого майданчика та пісочницю, але вже через день на цьому місці не стало елементів огорожі, а потім і пісочниці.

"Громада будинку за власні кошти встановила частину огородження дитячого майданчика та пісочницю. Згідно з ухвалою міської ради, люди мають на це повне право, проте забудовник планує використати цю територію для заїзду у гаражі сусідньої новобудови, тому влаштування там дитячого майданчика суперечить його комерційним інтересам", – повідомив Святослав Макітра.

За словами депутата, під час встановлення пісочниці та огорожі представник забудовника чинив фізичний опір. Тому мешканці підозрюють саме забудовника у крадіжці елементів дитячого майданчика. Вони звернулися до правоохоронних органів із відповідною заявою.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі обговорили ...
Наступна новина: Рівненщина: над ліквідацією ...

КОМЕНТАРІ