На Львівщині правоохоронці затримали серійних крадіїв

На Львівщині правоохоронці затримали серійних крадіїв

26.11.14 16:44 0 613
Працівники відділу карного розшуку Львівського міського управління міліції «за гарячими слідами» затримали двох зловмисників, на рахунку котрих 23 крадіжки з магазинів та офісів.

Правоохоронці затримали чоловіків невдовзі після крадіжки, скоєної ними у місті Городок у ніч на 21 листопада. Зловмисники проникли у один з магазинів і викрали майже три тисячі гривень, після чого втекли з місця скоєння злочину на автомобілі Мерседес, що належав одному з них. Проте, тієї ж ночі, їх затримали працівники міліції.

«Затримані – львів'яни. Одному з них, раніше судимому за крадіжки, 35 років, іншому, власнику Мерседеса – 29. Ми з'ясували, що ці чоловіки причетні ще до 23 крадіжок, з яких 16 скоєні у Львові та 7 – у області», - заступник начальника ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області - начальник кримінальної міліції, полковник міліції Павло Гарасим.

Зокрема, доведено причетність затриманих до крадіжки з магазину в Шевченківському районі Львова, що сталась 5 листопада. Тоді зловмисники проникли у приміщення через металопластикове вікно і викрали 11 тисяч гривень та два ноутбуки.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині однорічна ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ