У Львівській області самбірські правоохоронці розповіли школярам про те,як живуть наркомани

У Львівській області самбірські правоохоронці розповіли школярам про те,як живуть наркомани

26.11.14 15:25 0 705
Правоохоронці зустрілися з учнями шкіл, що в селах Луки та Хлопчиці Самбірського району. Виступили у навчальних закладах помічник начальника міськвідділу міліції із зв'язків з громадськістю майор міліції Тетяна Охріменко, а також дільничні інспектори міліції капітан Роман Лещишин та лейтенант Василь Черевко.

Працівники міліції розповіли про кількість правопорушень, які вчиняють підлітки на Самбірщині та застерегли школярів від будь-яких протиправних діянь.

Зокрема, правоохоронці застерегли школярів від вживання наркотичних засобів. Адже ряди наркоманів здебільшого поповнюють люди, які не мають елементарних знань про наркотичні засоби та наслідки їх вживання, вважають, що наркоманія є розвагою та навіть не підозрюють, яку небезпеку таїть таке дозвілля та до яких життєвих трагедій призводить.

Працівники міліції розповіли учням про відповідальність, яка настає за вчинення кримінальних правопорушень пов'язаних з незаконним обігом наркотичних засобів. Крім того, школярам продемонстрували фільм про пагубний вплив наркотиків на організм людини.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Поціновувача краденого ...

КОМЕНТАРІ