Чернігівщина: над ліквідацією наслідків негоди та відновленням електропостачання злагоджено та оперативно працюють всі аварійні служби областей – Григорій Марченко

Чернігівщина: над ліквідацією наслідків негоди та відновленням електропостачання злагоджено та оперативно працюють всі аварійні служби областей – Григорій Марченко

26.11.14 08:00 0 726
У період з 19 по 21 листопада поточного року через складні погодні умови (поривчастий вітер, дощ з мокрим снігом та обледеніння) та спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 657 населених пунктів у чотирьох областях, а саме: у Житомирській (601), Київській (25), Вінницькій (24) та Запорізькій (7).

На 7 год. 25 листопада відновлено електропостачання 611 населених пунктів. Про це повідомив директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Григорій Марченко.

Таким чином, залишилося відновити електроживлення у ще 46 населених пунктах.

Також він зазначив, що у Житомирській області, де ситуація була найбільш складною, для надання допомоги аварійним бригадам облеренго у відновленні електропостачання та ліквідації наслідків стихії залучалося понад 80 співробітників та 20 одиниць техніки від обласного Управління ДСНС.

Рятувальники із залученням пересувних електростанцій забезпечували електропостачання соціально важливих об’єктів, зокрема Центру матері і дитини у м. Житомир. Крім того, працівники ДСНС проводили роботи по зрізанню аварійних дерев, розчищали від повалених дерев автодороги та вулиці у населених пунктах.

«На цей час залишається здійснити заходи щодо відновлення електропостачання 44 населених пунктів у Житомирській та двох населених пунктів у Запорізькій областях. Тому над ліквідацією наслідків негоди та відновленням електропостачання злагоджено та оперативно працюють всі аварійні служби областей», - підсумував Григорій Марченко.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Накладки на сходи для ...
Наступна новина: Закарпаття серед лідерів із ...

КОМЕНТАРІ