У Рівненській області дубенські правоохоронці за ліченні хвилини затримали крадія

У Рівненській області дубенські правоохоронці за ліченні хвилини затримали крадія

26.11.14 13:05 0 692
Зловмисник не встиг ще вийти із церкви, як міліціонери спіймали його на «гарячому». 25-річний львів'янин встиг лише викрасти 600 гривень із скриньки для пожертв.

До чергової частини Дубенського міського відділу надійшло повідомлення охоронця приватної охоронювальної фірми "Арсенал", що у храмі села Рачин Дубенського району спрацювала сигналізація.

Правоохоронці негайно виїхали на місце події. Прибувши у вказане село, оперативники встановили, що пошкоджені тильні двері у храмі та відкрита скринька для пожертв. Як стало відомо, зі скриньки зникло 600 гривень. Оперативна група на чолі із заступником начальника сектору карного розшуку Романом Бойком розпочала пошуки зловмисника. Міліціонери розшукали крадія на дзвіниці, під одним із дзвонів.

Міліціонери встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний Роман, житель Львівської області, який майже 10 років відбував покарання у місцях позбавлення волі за крадіжки. Пояснити правоохоронцям мету свого приїзду Роман не зміг, лише сказав, що приїхав на Дубенщину електричкою та сів не в тому напрямку.

- Наразі крадія затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і поміщено в ізолятор тимчасового тримання міста Дубно, – повідомив начальник Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області Леонід Михалко. – За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Враховуючи його минуле, чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Олеся Шевченко,

Дубенський МВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Український інститут ...

КОМЕНТАРІ