Працівники ДАІ Рівненщини затримали авто у якому перевозили більше двох кілограмів сонячного каміння

Працівники ДАІ Рівненщини затримали авто у якому перевозили більше двох кілограмів сонячного каміння

26.11.14 15:49 0 693
23 листопада інспектори ВДАІ з обслуговування Володимирецього району та міста Кузнецовськ затримали автомобіль, в салоні якого перевозили камінь, зовні схожий на бурштин-сирець.

У цей день інспектори Державтоінспекції несли службу, згідно свого маршруту руху поблизу села Суховоля, Володимирецького району. Близько 18-ї години вечора, правоохоронці помітили автомобіль марки «ЗАЗ», який рухався з порушенням пункту 30.2 Правил дорожнього руху, а саме номерний знак на легковику був недостатньо освітлений.

Даний транспортний засіб інспектори ДАІ зупинили. Під час перевірки реєстраційних документів та поверхневого огляду даного автомобіля в салоні працівники міліції виявили камінь жовто-бурого кольору, зовні схожий на бурштин-сирець. Спілкуючись з правоохоронцями 19-річний водій легковика помітно нервував та дати конкретну відповідь про походження каміння — не зміг.

На місце події працівники Державтоінспекції викликали слідчо-оперативну групу. Дане каміння правоохоронці вилучили та направили в НДЕКЦ при УМВС. Проводиться перевірка.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові більше тисячі ...

КОМЕНТАРІ