Рівненщина: зробіть Вашу мрію реальністю!

Рівненщина: зробіть Вашу мрію реальністю!

26.11.14 15:04 0 651
Ви перебуваєте на шляху вибору майбутньої професії?

Шановні випускники коледжів, професійно-технічних училищ та загальноосвітніх шкіл, військовослужбовці внутрішніх військ, колишні військовослужбовці Збройних Сил!

В системі Міністерства внутрішніх справ України проходить відбір кандидатів на навчання до вищих навчальних закладів МВС України де готують фахівців для слідчих підрозділів, для підрозділів кримінальної міліції, підрозділів міліції громадської безпеки, експертних підрозділів та ДАІ.

Базовим навчальним закладом Західного регіону України є Львівський державний університет внутрішніх справ до якого пропонуються найбільше навчальних місць для УМВС України в Рівненській області.

Основними критеріями відбору до кандидатів є успішність, особиста дисциплінованість, соціальна зрілість, бажання працювати в ОВС, фізична та психологічна підготовленість.

Після закінчення вищого навчального закладу за державним замовленням випускники отримують диплом встановленого зразка та їм присвоюється спеціальне звання. Молодим фахівцям після закінчення вищого навчального закладу гарантується працевлаштування з урахуванням набутої кваліфікації, спеціальності та спеціалізації.

На базі Національної академії внутрішніх справ діє Юридичний ліцей імені Ярослава Кондратьєва. Ліцей здійснює здобуття повної загальної середньої освіти з поглибленою юридичною та посиленою фізичною підготовкою і правоохоронною профорієнтацією дітей, які мають базову загальну середню освіту (закінчили 9 класів), віком не старші 16 років, категорії яких визначені нормативно-правовими документами МВС України.

Якщо Вас зацікавила вказана інформація і Ви хочете детальніше про неї дізнатися тоді телефонуйте до сектору кадрового забезпечення УДАІ УМВС за телефоном 679-026.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Ужгороді дільничні ...

КОМЕНТАРІ