На Тернопіллі відбувся семінар для фахівців з надання адміністративних послуг

На Тернопіллі відбувся семінар для фахівців з надання адміністративних послуг

26.11.14 15:46 0 632
Підсумковий семінар для працівників центрів надання адміністративних послуг відбувся 25 листопада, в Тернопільській обласній державній адміністрації. Семінар для адміністраторів зі всієї області провели представники департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва облдержадміністрації та Управління державної міграційної служби України в області.

Як зазначила директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва ОДА Галина Воляник, на Тернопільщині працює 18 центрів надання адміністративних послуг. В цілому ними надано більше 20 тисяч послуг.

«Реформування адміністративних центрів є одним з важливих напрямків роботи, - наголосила Галина Воляник. – Нововеденням для їх діяльності стало покладення на них послуг міграційної служби. Даний спектр вимагає високої фахової підготовки, задля цього ми проводимо цикл семінарів, сьогоднішній – заключний».

«Я сподіваюся, що під час семінарів ви отримали знання, які використаєте у роботі. Ми завжди готові допомагати у даному напрямку, хочемо чути ваші пропозиції, проблеми і будемо шукати шляхи їх вирішення», - наголосила Галина Миколаївна.

Довідково:

Майже 17,7 тис. адміністративних послуг надано протягом січня-вересня 2014 року центрами надання адміністративних послуг Тернопільської області. З них майже 2,1 тис. послуг соціального характеру та понад 6,6 тис. документів дозвільного характеру.

Найменша кількість послуг надана у Підгаєцькому (119), Збаразькому (182), Чортківському (201) та Зборівському (213) районах. Найбільше - в Тернопільському (2050), Шумському (1829), Борщівському (1285) та Кременецькому (1052) районах.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники міліції ...
Наступна новина: У Луцьку вшанували пам’ять ...

КОМЕНТАРІ