Буковина: на Кельменеччині через нерозділене кохання жінка ледь не позбулася автомобіля

Буковина: на Кельменеччині через нерозділене кохання жінка ледь не позбулася автомобіля

27.11.14 10:39 0 651
Із повідомленням про викрадення авто марки «Део» до працівників міліції звернулась 34-річна жителька села Бабин. Вона повідомила, що зловмисника добре знає, адже це її екс-коханий.

Як з'ясувалось, колишній співмешканець жінки протягом дня хотів зустрітися з нею та поговорити. Однак, жінка відмовилася розмовляти з ним, мотивуючи це тим, що розмова ні до чого не доведе. Врешті-решт «Ромео» разом із своїм знайомим прийшов до будинку коханої. Звісно, обидва вже були напідпитку.

Жінка вирішила не відчиняти нетверезому залицяльнику. Той все думав, як ж їй насолити. І тут в очі йому впав припаркований на подвір'ї автомобіль. Чоловік кинувся до нього і з радістю виявив, що авто незамкнене. Ще й ключі якраз у замку запалювання були.

Чоловік, забравши із собою товариша по чарці, сів за кермо та поїхав геть. Але зловмиснику не довго довелося кататися на краденому автомобілі. Адже дорогою він натрапив на працівників міліції, які і викрили його. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний мешканець села Вовчинець, котрий раніше проживав разом із потерпілою. Відомо, що раніше він не був судимий, але полюбляє хильнути зайвого, - розповів начальник Кельменецького райвідділу Андрій П'ятницький.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі під колеса ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ