Чернівецькі міліціонери викрили нечистого на руку буковинця

Чернівецькі міліціонери викрили нечистого на руку буковинця

27.11.14 13:37 0 670
Зухвалий зловмисник поцупив ноутбук в одному з готелів міста. Завдяки оперативно вжитим заходам працівники Шевченківського райвідділу міліції викрили негідника.

Як з'ясувалося, чоловік прийшов погостювати до своїх знайомих в один із місцевих готелів та вирішив помандрувати мебльованими кімнатами. Зловмисник зухвало почав мацати руками за ручки дверей, шукаючи легкої поживи. Одна із кімнат виявилась відчиненою. Не гаючи ні хвилини часу, крадій увійшов до кімнати, взяв портативний комп'ютер з собою та чкурнув подалі з готелю.

Аби встановити особу зловмисника, працівники міліції провели ряд оперативних заходів. Зокрема, міліціонери опитали мешканців готелю. Під час спілкування, громадяни розповіли, що бачили підозрілого чоловіка, котрий вештався неподалік місця скоєння злочину.

Отримана інформація допомогла працівникам міліції знайти зловмисника. Ним виявився 32-річний чернівчанин, котрий раніше потрапляв в поле зору правоохоронців.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження передбачене ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучені та найближчим часом будуть повернуті власнику. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поповнили запас ...
Наступна новина: ДСНС України застерігає ...

КОМЕНТАРІ