У Чернівцях міліціонери викрили чоловіка,котрий обікрав могилу

У Чернівцях міліціонери викрили чоловіка,котрий обікрав могилу

27.11.14 17:38 0 740
Завдяки злагодженим діям дільничних інспекторів міліції та співробітників карного розшуку Шевченківського райвідділу зловмисника вдалося застати «на гарячому».

41-річний чернівчанин виходив із території кладовища не з порожніми руками – ніс він 9 металевих труб. В цей момент його зупинили дільничні, які якраз проводили відпрацювання території. Звідки у чоловіка це добро, він пояснити не зміг. Тож його було запрошено до райвідділу для з'ясування усіх обставин.

Чернівчанин розповів, що на кладовищі буває часто. В минулому він підприємець, однак наразі роботи не має, тож заробляє на життя, доглядаючи за декількома могилами. І от цього разу теж прийшов прибратися. Але коли проходив повз один із пам'ятників, на очі йому натрапили металеві труби, які були частиною надгробної плити. Чоловік зізнається, він дійсно витягнув труби та заховав їх, аби забрати із собою. Далі планував або продати, або здати на металобрухт. Бідкається, на такий крок його підштовхнули злидні.

Однак, складні життєві обставини – не привід для скоєння крадіжок. І кожен має відповідати за свої дії перед Законом, - розповів заступник начальника Шевченківського райвідділу – начальник кримінальної міліції Віталій Семеняк. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Встановлено, що зловмисник раніше не мав проблем із Законом. Також він наразі перевіряється на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Польські колеги навчали ...

КОМЕНТАРІ