Чи дотримуються права засуджених в установах виконання покарань,з'ясовував заступник прокурора Вінницької області Михайло Козачук

Чи дотримуються права засуджених в установах виконання покарань,з'ясовував заступник прокурора Вінницької області Михайло Козачук

27.11.14 08:48 0 556
Заступник прокурора Вінницької області Михайло Козачук відвідав Літинську та Могилів-Подільську виправні колонії. Під час візиту проведено зустріч з батьками засуджених, представниками місцевих органів влади та правоохоронних органів з питань дотримання в установах виконання покарань прав засуджених.

Крім того, заступником прокурора області перевірено умови побуту, матеріально-побутове та медико-санітарне забезпечення засуджених, готовність установ до зимового періоду.

За словами Михайла Козачука, ним звернуто увагу на дотримання законності при накладенні окремих видів дисциплінарних стягнень на засуджених.

На особистому прийомі до заступника прокурора області засуджені здебільшого звертались з питаннями щодо законності постановлених стосовно них вироків. Усім надано відповідні роз’яснення. При цьому, увагу керівництва установ звернуто на необхідності вжиття додаткових заходів, спрямованих на забезпечення засуджених інформацією правового характеру.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ