Вінничина: спорткомплекс «Нокаут» - яскравий приклад соціально відповідального бізнесу (+фото)

Вінничина: спорткомплекс «Нокаут» - яскравий приклад соціально відповідального бізнесу (+фото)

27.11.14 17:11 0 681
У цьому переконався голова облдержадміністрації Анатолій Олійник, здійснивши робочу поїздку до СК «Нокаут», що розташований в м. Вінниця по вул. Кірова.

Заклад створений за рахунок приватних коштів та активно функціонує з 2010 року. Президент клубу - Сергій Миколайович Капуста.

Спорткомплекс клубу включає: фітнес-центр, тренажерну залу та бокс-зал для спортсменів-професіоналів і любителів.

Відомий у Вінниці меценат Сергій Капуста разом із начальником обласного управління у справах сім'ї? молоді та спорту Сергієм Чернявським показали голові облдержадміністрації вже існуючі потужності закладу та презентували будівельний майданчик, де проводяться завершальні роботи будівництва великої спортивної зали для занять і змагань з різноманітних видів спорту, в тому числі, ігрових.

Відкриття зали, яка не має собі рівних не тільки в нашій області, але й у багатьох сусідніх, планується на кінець грудня поточного року.

Коментуючи побачене, Анатолій Олійник зазначив: «Я не можу стримати свого захвату. Це – те. про що мені мріялось. Для міста і області існування такого спортивного комплексу – просто знахідка, а нова зала дозволить залучати на Вінниччину проведення змагань спортсменів і команд світового рівня, а молодь області стимулюватиме до занять спортом,відволікаючи від згубних звичок. Такі люди, як Сергій Миколайович Капуста є у всьому світі, але нам робить честь, що він вкладає душу і кошти саме в об'єкти, що слугують вінничанам».

Створення в області спортивного комплексу такого високого рівня є прикладом вкладення приватних коштів в соціальні проекти, яскравим зразком соціально-відповідального бізнесу.

Голова ОДА, користуючись нагодою, черговий раз нагадав керівництву обласного управління у справах сім'ї? молоді та спорту про необхідність продумати систему першочергових витрат для дофінансування галузі у новому фінансовому році: «Ми вишукуватимемо для цього усі існуючі можливості»,- запевнив очільник області.

Для довідки:

Відвідувачі «Нокаута» мають змогу долучитись до широкого спектру тренувань, в їх числі: спортивні єдиноборства (кудо, кікбоксинг, бокс), силові і аеробні навантаження, йога, пілатес, бодіскульпт та інші. Доступними є консультації відомих спортивних фахівців, що володіють значним досвідом роботи в галузі.

СК обладнаний кращим устаткуванням від виробників світового рівня.

У атлетичній залі представлені тренажери Life Fitness, Hammer Strength, що вважаються найбільш ефективними і комфортними у використанні. Кожний клієнт вибирає той план тренувань, який підходить особисто йому. Для в спорткомплексі існує великий вибір абонементів,

Бокс-зал «Нокаут», в якому проводяться змагання обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, обладнаний відповідно до світових професійних стандартів.

До послуг клієнтів клубу сауна та сучасна фінська лазня, які допомагають зняти втому після тренувань, інфрачервона кабіна, джакузі, басейн, гарячі кам'яні лежаки, пункт харчування.

«Розумні шафки», сучасні системи виклику персоналу, надійні комплекси забезпечення безпеки і, звичайно, кращий спортивний інвентар – все це до послуг населення за помірними цінами. Спортивний клуб «Нокаут» піднімає якість проведення тренувань на новий рівень.





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ