Співробітники УБОЗу Волині

Співробітники УБОЗу Волині "спалили" на корупції голову сільради,який щедро роздавав землю своїм родичам

27.11.14 09:32 0 648
Ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, житлових будівель і споруд отримали матів і дружина посадовця.

Голова сільської ради Турійського району, будучи посадовою особою органу місцевого самоврядування, допустив у своїй діяльності порушення антикорупційного законодавства. Відтак співробітники УБОЗ УМВС України у Волинській області склали на посадовця адмінпротокол.

Посадовець, використовуючи надані йому службові повноваження та пов'язані з цим можливості, будучи ознайомленим із вимогами антикорупційного законодавства, посприяв у надані дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, житлових будівель і споруд своїй матері та дружині. Згодом під час проведення сесії сільської ради затвердив проекти землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок.

Відповідно своїми діями посадовець порушив вимоги ч. 1 ст. 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та вчинив адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали адміністративної справи відносно селищного голови направлено на розгляд до суду.

До уваги громадян! З питань виявлення фактів кримінальної та адміністративної корупції звертайтеся до УБОЗ УМВС за телефоном 25-40-69 (цілодобово).

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинність МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УБОЗ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині зріс ...

КОМЕНТАРІ