Переселенців зі сходу на Волині лікують безкоштовно

Переселенців зі сходу на Волині лікують безкоштовно

27.11.14 08:28 0 643
Зокрема, під час наради Світлана Мишковець доповіла, що Волинь, одна із перших областей, за рахунок внутрішніх резервів, ще 1 жовтня створила регіональний центр фізично-психологічної реабілітації для учасників АТО та членів їхніх родин на базі Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни.

Окрім того, системна психотерапевтична допомога учасникам АТО надається фахівцями обласної психіатричної лікарні №1, психологічну реабілітацію також забезпечують волонтери і благодійники. У стаціонарних відділеннях центральних районних лікарень теж розгорнуто реабілітаційні ліжка для учасників АТО та членів їх сімей. Станом на зазначила заступник голови облдержадміністрації, у стаціонарних умовах проведено реабілітаційні заходи більш як для 150 часників АТО та близько 350 членів їхніх сімей.

Також, наголосила Світлана Мишковець, на до закладів охорони здоров'я області звернулось більше 1 тис. 100 осіб, переміщених у межах країни з Донецької, Луганської областей та Республіки Крим, з них – 483 дітей. Обслуговування згаданої категорії населення проводяться за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Повідомлення про ...

КОМЕНТАРІ