У Волинській області до зими готові

У Волинській області до зими готові

27.11.14 11:40 0 589
Вчора під керівництвом голови Укравтодору Сергія Підгайного у форматі відеоселекторної наради відбулося засідання з питань підготовки підприємств дорожньої галузі країни до осінньо-зимового періоду 2014-го -2015 років. Участь у заході взяли перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев, директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка, начальник Служби автомобільних доріг Анатолій Посполітак, директор ДП «Волинський облавтодор» Олександр Зіньков.

Так в області проведено значну роботи з підготовки доріг до осінньо-зимового періоду. У повному обсязі поповнили запаси піску та технічної солі. Заготовили майже 15 тис. літрів пального. Та, попри це, відкритим залишається питання погашення боргу із зарплати працівникам дорожніх підприємств.

Готові до виникнення надзвичайних ситуацій під час несприятливих погодних умов і підрозділи управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в області: відремонтовано снігоочисну техніку, визначено місця стоянок для пунктів обігріву на дорогах.

Окрім того, напрацьовано чіткий алгоритм взаємодії органів місцевого самоврядування, дорожніх служб, УДАІ УМВС та УДСНС області у разі виникнення «зимових» НП.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Водій ...

КОМЕНТАРІ